Slapen enzo

Slapen enzo bij Zilverzoen

Heerlijk overnachten in het midden van Elburg vesting, met uitzicht op de Vischmarkt. Talloze winkeltjes maken het bezoek aan Elburg compleet. Het appartement is zeer ruim ingericht, voorzien van een aparte douche en een apart toilet. Uiteraard is het appartement voorzien van de gebruikelijke faciliteiten zoals flatscreen tv, minibar en gratis WiFi. Overnachten kan per nacht, maar ook langere periodes zijn mogelijk. Elke ochtend wordt er a la minute een lekker ontbijtje voor u gemaakt.

attack

Overnachten in Elburg

Uw overnachting boekt u natuurlijk bij de Zilverzoen in Elburg, hierbij heeft u gelijk in de ochtend een verrukelijk ontbijtje, vers klaargemaakt door ons personeel. Onze B&B is voorzien van alle gebruike faciliteiten zoals een prachtige douche, tweepersoonsbed en een heerlijke relax hoek.
Prachtig gelegen aan de Veluwse randmeren ligt het eeuwenoude Elburg. Vroeger een bedrijvig vissersplaatsje. Vandaag de dag een ultiem uitgangspunt. Elburg is een uitstekende plek voor liefhebbers van watersport en natuur. Zo is het hier mogelijk om mee te varen met een originele Botter.

attack

Contact

Reserveren is enkel mogelijk door te bellen.
Onze openingstijden zijn:
Ma - Gesloten
Di, Wo, Do - 09:00-22:00
Vr, Za - 09:00-24:00
Zo - 09:00-22:00


Bistro Zilverzoen
Jufferenstraat 28
8081 CR Elburg